Välciterad.



     Varje dag på hem går jag förbi den här skylten och blir lite rädd!

Eat my dust mortal's!



Chip chop tjena! Uhh, mår som en liten påse avföring idag. Var på Clap claps välgörenhets/ inflyttningsfest igår där överskottet av pengarna från alkoholförsäljningen ska gå oavkortat till ett pingisbord, så det var ju klart att man ville supporta det, så jag drack massor av öl! Sen blev det en kort sväng till Bruno där Audionom hade releasefest men var tvungen att gå hem efter fyra låtar eftersom toalettkön var för lång och mitt tålamod för kort! Fick bära "skampåsen" på jobbet idag...

Never Sailed the Seven Seas.


När jag var liten hade jag en period när jag var helt såld på att segla, men eftersom vi bodde mitt ute på landet med endast några små sjöar runt om blev min närmaste segelupplevelse ett seglarläger på sommarlovet utanför Västerås där vi kryssade runt i små patetiska optimistjollar på den lugna Mälarfjärden. Sen blev det inte mycket mer "till havs" för min del om man inte räknar in en färjeresa till Island där jag och min kompis Anders hamnade i bråk med ett Färöiskt fotbotbollslag och fick gömma oss i hytten i två dygn. När jag var 22 ville jag mönstra på en båt och åka till Yokohama och tatuera ett ankare och sen åka hem igen, men jag ångrade mig när jag hörde att det skulle ta tre månader att bara ta sig dit. Å andra sidan är jag ganska glad att jag inte har ett ankare tatuerat som vilken göterborgare som helst vid det här laget!




.

Dress to impress: Cartoon captain.



Kanske vårens Look # 1! Jag menar bruna byxor, grön stickad tröja och en marinblå rock med guldknappar och kaptenskeps går ju inte av för hackor! Känns lite Margiela över det hela.Kapten Haddock's outfit är inte fel den heller även om jag tror att färgen svart får vila lite till i min garderob....

Kepskungen.

Jaha, då har "kepskillen" Daniel Westling äntligen kläckt ur sig dom dära små magiska orden som Svensk Damtidning  har gått och väntat på i sju års tid. Jag kan i för sig förstå att det blir lite krångligare att gifta sig när man måste be Kungen och Sveriges regering om lov och dessutom hålla en krystad presskonferens inför hela nationen, småjobbigt! Själv minns jag när Daniel var misstänkt lik Anna Lindhs mördare på dom där övervakningsbilderna från NK, dessutom är han ganska lik mannen som brände ner stadshotellet i Eskilstuna i tisdags, men det kan han väl inte hunnit med, eller?








.

Schack matt!



Fan, jag har hostat som en galning inatt. Tror jag fått en släng av digerdöden eller nåt...

.

Seinfeldism.

Jag och Annika håller på och kollar om vi kan byta våran lägenhet mot en större i samma hus och i söndags fick vi höra att tanten som bodde i en större tvåa på våningen under oss hade gått och dött. Så i måndags ringde vi och kollade vilken plats i "lägenhetsbytarlistan" vi låg på och det visade sig bara vara en före. Sen kände vi oss som värsta gamarna, den lilla tanten var alltid så trevlig när man mötte henne med sin lilla hund i trappuppgången, fast ibland fick vi konstiga lappar i brevlådan där det kunde stå till exempel "Hej! Kan ni vara så snälla att inte skriva ut papper på skrivaren hela natten, min lilla hund blir så ledsen och då blir jag ledsen." eller "Om ni kunde vara så snälla att inte dansa i träskor, för mina klockor stannar då." Till saken hör att vi varken äger en skrivare eller träskor och hade inte varit särskilt högljudda på nåt annat sett heller, men hon led tydligen av demens så nu tycker jag så synd om henne. Rest in peace lilla tant!





.

07:32







   En bit tårta och sex avsnitt "The office" = Breakfast for champions!




.

No dignity.

Ahhh! Jag är sjuk! Ont i halsen och förkyld. Styrde upp inför +46 modeutförsäljning igår och kom inte hem förrän vid 9, då hade Annika superstädat våran lägenhet och satt och kollade på Let's Dance. Själv kan jag inte fatta hur avdankade b-kändisar som bränner av sina sista spår av värdighet med att visa upp sina totala brister av motorik och elegans i en danstävling kan kallas "folklig tv-underhållning". Värst av dom alla måste ju vara "Världens (en gång) starkaste man" Magnus Samuelsson som dansade till "Thriller" i vit uringad sparkdräkt och hat! Å andra sidan, vad kan man förvänta sig av en man som ser ut som en jättebäbis och gillar att lyfta så pass tunga stenar att han bokstavligen skiter på sig och dessutom är BaByliss ansikte utåt för en näs- & örontrimmer......


BaByliss Hygientrimmer"Magnus Samuelsson Edition"

En läckert fräsch Näs- & örontrimmer från BaByliss, i samarbete med Magnus Samuelsson. Den har ett cirkulärt klippsystem för säker och snabb trimning av oönskat näs- och öronhår.

Världens starkaste man och världens starkaste hårklippers har visat sig vara ett mycket framgångsrikt samarbete som nu fullbordas genom att lansera Magnus Samuelsson Edition.

Egenskaper:
  • Lättanvänd & behändig
  • Säkrare än sax
  • Ny design - Magnus Samuelsson Edition
  • Roterande klippsystem.
  • Batteridriven (1xAA)
  • Strömbrytare
  • Löstagbart knivhuvud för enklare rengöring
  • Garanti: 3 år



.


Gratisdrickarkonvent.

Tog en sväng förbi Six Feet Down i torsdags som hade en liten tillställning tillsammans med Adidas för att fira lanseringen av Originals by Originals. Träffade upp "the regular douchebags" som också har sneakers och gratisöl som några av dom största intressena här i livet. Det var mycket trevligt och jag var ändå hemma vid nio.















.

Björns gamla kläder.


'
Om du mot all förmodan skulle ha en massa pengar kvar på fickan så borde du bege dig till Biblioteksgatan 32 i helgen där +46 anordnar en stor modeutförsäljning i Hotel Anglais garage. Där kan du bland annat fynda höstens samt vårens(!?) Björn Borg White-kollektion till vettiga priser! Jag har stått och packat upp allt nytt nu och kan bara säga att det finns mycket bra vårgrejer och samples som du kan komma över för halva priset! Ses där då!

Kvällens filmtips!

 

Varning! Nedan beskrivs filmens handling.
 
Tonåringen Per bor i en landsortsstad. Han brukar lira jazz tillsammans med polarna Mik och Benkan. De tre drömmer om att åka till USA och där försörja sig som musiker. Per har dessutom författardrömmar och skriver ner sina tankar och förehavanden. En kväll försvinner Mik. Han hörs aldrig av och förmodas ha avlidit.
Per vill en sak: bli lycklig. Han är lite smått kär i servitrisen på kaféet. Men där har han ingen chans eftersom hon redan är gift med bagaren/ägaren till kaféet. Per arbetar hos sin far i en bilverkstad men trivs inte. Hans ansökan om att börja på ett musikgymnasium i Stockholm blir bifallen och han får bo hos sin moster Agnes. Han lär känna Roffe, skolans snobb. På avstånd blir han förälskad i Kim som går i samma skola. De ses lite då och då men pratar aldrig med varandra. Pers och Roffes vänskap fördjupas då Per får veta att Roffes far är svårt sjuk.
Per ringer så småningom till Kim och ber henne ut på bio. De träffas, men i stället för att gå på bio går de och ser på ett fyrverkeri i staden. Per är nu lycklig!  

Merde!

Merde! Fick ett negativt svar på en arbetsansökan idag, jag börjar bli såå jäkla matt nu! Dessutom så känns det som om min nuvarande "Vid behovsanställning" på Björn Borg Menswear inte kommer finnas så länge till med dagens otroliga försäljningsiffror, har precis fått 5 tim/ Veckan reducerad arbetstid vilket innebär att jag nu börjar två på dagarna. Yeay! Så om någon har tips på något trevligt heltidsjobb så "bring it on!" Försöker att inte deppa allt för mycket och tänker istället att "snart är det ju faktiskt vår och jag ser ju iallafall cool ut i min skinnpaj, vilket inte alla gör! Till exempel King's chefredaktör och modechef Per Nilsson!" Sen skrattar jag tills jag gråter inombords, hehe..... 


  
Nä, alla passar ju faktiskt inte i läder!






.




.

Show some bones.

För några veckor sen fick jag för mig att jag skulle vilja ha ett skelett, alltså inte ett riktigt skelett utan snarare en anatomiskt korrekt modell av ett människoskelett. Gick in på blocket och hittade ett på en gång för 1000:-, tyvärr tvekade jag lite om vi verkligen hade plats för ett skelett i lägenheten så när jag ringde dagen därpå var det redan sålt till nån jäkla sjukgymnast! Så typiskt, för nu har jag kommit på en massa användningsområden, till exempel som soffbord om man skulle lyckas stabilisera skelettet på alla fyra och lägga en glasskiva ovanpå, eller lägga den i en stor svart koffert osågar ett stort hål i locket och sätter i en svart transparent plexiglasskiva så man bara ser skelettet lite diffust igenom, eller så skulle man kunna göra en snygg lampfot av skelettet! Så om det finns någon där ute som har ett benrangel som ligger och skräpar får ni gärna höra av er till mig! Jag är pepp!!



Lördagen i bilder.....






















30 REASONS TO WEAR BLACK.


                                                                                           ( Foto: Emma Stjernlöf)

I SAY SHIT GODDAMMIT! Annika och Ida's gemensamma trettioårsfest i lördags blev superlyckad! Vi började aftonen med middag på Teatergrillen och fortsatte sedan till Gubbrummet på Spybar som vi hade abonnerat för kvällen och fler vänner slöt samman. På Annika & Ida's vägnar Vill vi tacka alla som var där och hoppas ni hade det lika kul som vi hade! Ett extra tack till Salvan som gjorde det möjligt att vara i "Gubb" och till Christian i baren, samt Jonas och Fredrik som spelade skivor. We salute you all!!!





.

Work it!

Shit! Har varit en lite småstressig vecka med allt ifrån Annikas födelsedag och planering inför den stundande 30- årsfesten ikväll på Gubbrummet, till att träffa min gamla klasskompis Petrus som var i Stockholm och ställde ut på möbelmässan, samt att få iväg en arbetsansökan. Men nu börjar allt se ut att ordna sig! Middagen på Teatergrillen är bokad å klar, dj's och utsmyckning klart! Ikväll kommer bli grymt!!! Vi ses väl där?




.

Maaaaaannnnnooowwwaaaarrrrr!














HAPPY BIRTHDAY BABY!!!



       Idag fyller kvinnan i mitt liv 30 år! Grattis Annika, jag älskar dig!

Skäggloggen: Dag 43.

Okej! Det var dags att likvidera skägget! Nu känner jag mig som en 17-åring igen. Passade på att göra några skäggexpriment, bland annat "The Dude", men avslutade med att gå "All in". Det är mäktigt att raka av sig skägget, kändes som att klippa ett får (gissar jag, har ju aldrig klippt ett får!) Grät nästan en liten skvätt när jag spolade ner det i toaletten, borde sparat det i en påse.....




                                             "The Mighty beard"



                                                       "The Dude"



                                                    "The Lemmy"



                                            "The Moppemusche"



                                                 "The Babyface"






.

RSS 2.0