"You got nailed!"

Jag ska berätta något äckligt, så om du är känslig bör du sluta läsa nu! Härom veckan satt jag och kollade på Kunskapskanalen (bästa skiten!) någon timme efter att Annika hade gått och lagt sig. När jag skulle gå ut på balkongen och ta en cigg råkade jag slå i min stortå så att nageln gick sönder, så jag hämtade en nagelsax och klippte bort den trasiga biten av nageln och la dom i en tom chokladförpackning som vi hade käkat upp tidigare på kvällen som jag sen skulle slänga när jag gick och la mig, men glömde! Nästa morgon gick Annika upp vid fem och började göra sig i ordning för att sticka iväg till jobbet när hon ser förpackningen på bordet och tar upp den och skakar lite på den, i tron om att finns lite "chokladspån" kvar i förpackningen häller hon i sig innehållet. När hon suger lite på chokladen känner hon något hårt i munnen, nämligen min trasiga stortånagel! You got nailed baby! Förlåt.....
                 (OBS! Inte mina naglar på bilden! Jag lovar!)


.


My favorite bug is a beetle!                                     Wah Wah - George Harrison


.

Vårdagjämning, yeah right!

I Fredags var det vårdagjämning vilket betyder att snart är det vår! Men det känns ganska så avlägset i dessa dagar med hagel, snö, sol, snö, regn, kyla, snö, sol, vind och vatten! Jag behöver lite värme! Helst nu på en gång! Kan inte nån bjuda mig till något varmt land på en veckas avkopplande semester? Tack!
                        I öknen utanför Dubai våren 2008. I miss it!


.

AMERICANA.För drygt ett år sedan flyttade min farmor till en mindre lägenhet och fick då inte plats med alla sina bohag och saker som samlat på sig under alla resor hon gjort i livet, för rest har hon gjort! Iallafall så fick jag överta en del saker, bland annat en divan, en spegel, ett zebraskinn och några böcker, som denna The beauty of America! Titlar som "The Classic Frontier", låter så jävla bra på nåt sätt! Ska starta en butik med det namnet nån gång....         ehh....      kanske...


.

GRACIAS!

Vill tacka så mycket den anonyma person som tipsade om flera snygga bilder på bikers på bloggen A Continuous Lean. Måste erkänna att jag är helt värdelös på att hitta intressanta och läsvärda bloggar, men ACL kommer jag fortsätta gå in på! Tack tack!


.


Almost like twitter. Part deux.

På allmän begäran, eller rättare sagt på grund av ren lathet kommer jag gå igenom helgens bravader i klockslag. Däremot kan fortfarande lova att jag aldrig kommer börja med twitter! ALDRIG!


Fredag 20/3.

18:42         Står på jobbet och överlägger huruvida jag ska ha jeansvästen över mockajackan eller under, nordstatarkeps eller inte!? Ur högtalarna strömmar Dan Lissvik's nya (?) "Practice" på lite för hög volym.

19:35         Sitter på Riche tillsammans med "Sparven från Minsk" och leker med tanken att skriva ett bröllopstal till mitt framtida ofödda barn, kommer fram till att jag måste nog skriva fyra, beroende av kön och läggning.

19:49         Sällskapet brevid oss frågar mig om jag tänk på att jag ser ut som en soldat från det Amerikanska inbördeskriget. Jag svarar ja, och skäms lite över min övergenomtänkta look. Vi går till Pontus på Brunnsgatan istället...

20:00         Afterworksällskap i hjorder! Får försvara vårat lilla revir på hörnet av baren med våra armbågar.

20:51         Vi tröttnar och går istället till Solo's ettårsfest. Har riktigt kul och springer på en massa trevligt folk...

22:08         .... och en sjukt dryg "Vit" 40-årig hiphoppare från Malmööö!:" Ursäkta mig, men jag ser du har ett Black Spades klistermärke på ryggen! Vet du ens vad Black Spades ärrr?" : Ehh jo, jag vad det är, och det är faktiskt inget klistermärke! " Veet du vem Afrika Bambaataa är?" :Ja jag vet att han var medlem i BS och senare var med å startade startade Zulu Nation. " Du förståår ja lyssnade påå Afrika Bambaataa redan 1983, å jag känner folk som inte skolle tycka att de va okeeej att du springer omkring i den västeeen!": Yeah, whatever! Du kan ta din jävla Afrika Bambaataa LP-skiva och stoppa upp den i arslet! Du är fan 40 år, väx upp din dumma dryga jäkla whigger!!!

23:35         Drar tillbaka till Pontus där Bengtsson & Ericson vänder wax. Sitter mest i ett hörn och dricker "bjudchampagne" och njuter av att afterwork-kostymerna vid bordet brevid oss tycker att vi ser ut som drägg. I could'nt agree more! 

Lördag

01:15         In på SpyBar, in i Gubb, in i dimman....

02:22         Tunnelbanan! 25% fungerande hjärnkapacitet 75% överlevnadsinstinkt. klarar mig hela vägen hem..

10:35         Annika har varit och tränat och vi käkar frukost i våran nya soffa!

13:40        Tar en sväng ner på stan med Annika, dåligt beslut! Massa folk överallt och det luktar avlopp både på NK och Pub. Gårdagens alkoholförtäring gör sig påminnd. Dålig stämning! Sen springer vi på Mia som har varit och klippt sig, vi bestämmer middag och Robinsson till kvällen. Bättre stämning!

15:00        Åker till Nitty Gritty på Krukmakargatan och prövar ett par Levi's "Orangetab" med bootcut som är inspirerade av Rolling stones Gimme Shelterturnén. Funkar inte på mig, ser ut som en Västra Haningesvenne i kubik. Går vidare till APC och drägglar lite på ett par sneakers som är ett samarbete med Nike. Annika prövar världens finaste vintagejeans, jag önskade att jag tjänade bättre så jag hade kunnat köpa dom till henne.

15:39       Hämtar lite cash på Judits! 150 :-, helgen är räddad! På vägen ut springer vi på Wirfältar'n som har varit och handlat loss på Papercut: "Tjena på er hippa människor!" gränsen mellan allvar, ironi och självdistans är hårfin, jag gillar Johan för denna egenskap!

16:00      Har sprungit på Jenny Sandström som har varit och lackfärg till sovrummet, tar sällskap med oss en bit på vägen hem. Solen värmer i ryggen!

18:00      "The City".

19:13      Middag hemma hos Mia med Ida & David. På menyn: Svenskfransk fisk och räksoppa med aioli och Danskt rågbröd.

20:00      Vi tittar på Robinsson och blir lite besvikna, ja just det! Så där var det ju!

20:29      Innebandyinstruktör? Vad fan är en innebandyinstruktör?

Söndag

00:31      David vill gå ut! Vi bangar..

11:05      Jag kollar på reprisen av Robinsson, Annika lockar håret.

13:25      Vi går ut till Liljevalch's, Klädsel: svart.

14:47      Förvånadsvärt många bra verk på årets vårsalong! Kan verkligen rekommendera en sväng förbi innan nästa söndag då den slutar.

16:06      Slåss mot alla medelålders par om få ett par sittplatser på Blå porten. Alla är som gamar, vad är det för fel på folk?!

16:47      Hjälper en italiensk turist att hitta till tunnelbanan, han frågar "om jag gillar metal? du ser ut att gillar metal!"

18:10 - 23:59
   "Cp framför sin teve"

Måndag

02:23      Zzzzzzzzzz......
.

Hey Jimi! Is it Balmain?                                              Jag vill ha din jacka!

,

Ride to Agadir.Stod på "jobbet" idag och lyssnade på Mike Batt's Ride to Agadir, trodde lite naivt att låten handlade om flumma runt i Marocko tills jag hörde" We were going to relieve them of their godforsaken lives." Så jag Googlade texten och kom fram till att låten handlade om något helt annat! Bra låt dock...

"Ride to Agadir"

We rode in the morning,
Casablanca to the west.
On the Atlas mountain foothills leading down to Marakesh.
For Mohammed and Morocco
We had taken up our guns
For the ashes of our fathers and the children of our sons.
For the ashes of our fathers and the children of our sons.

In the dry winds of summer
We were sharpening the blades.
We were riding to act upon the promise we had made.
With the fist and the dagger,
with the rifle and and the lance,
We will suffer no intrusion from the infidels of France.
We will suffer no intrusion from the infidels of France.

We could wait no more,
In the burning sands on the ride to Agadir.
Like the dogs of war,
For the future of this land on the ride to Agadir.

Though they were waiting,
And they were fifty to our ten,
They were easily outnumbered by a smaller force of men.
As the darkness was falling
They were soon to realize,
We were going to relieve them of their godforsaken lives.
We were going to relieve them of their godforsaken lives.

We could wait no more,
In the burning sands on the ride to Agadir.
Like the dogs of war,
For the future of this land on the ride to Agadir.

We rode in the morning,
Casablanca to the west.
On the Atlas mountain foothills leading down to Marakesh.
For Mohammed and Marocco
We had taken up our guns,
For the edges of our fathers and the children of our sons.
For the edges of our fathers and the children of our sons..

DOITYOURSELF..

Byxormar.....

Som ni kanske minns blev jag ganska så "whipped" av Annika när jag dissade hennes jeans med ormskinnstryck för några månader sedan! Sedan dess har hon skaffat sig tre par till, ett par gröna, ett par gråa och nu senast ett par beiga!Men nu har till och med jag börjat gilla ormar som tur är...   En annan som också gillar kallblodiga reptiler är Annika's designer Helena som har bloggen "FITTXFACED!" där man kan få en inblick i vad min flickvän och Helena "igentligen" gör på dagarna!....


                                                          (bilder: FITTXFACED!).

T.G.I.F!Imorron är det äntligen fredag igen, den här veckan har varit sjukt seg trots att solen kom fram några timmar! Så, vad ska man göra en fredag i den "Kungliga hufvudstaden"? Antingen kan man ju till Tranan som får besök av ingen mindre än Prins Thomas från vårat närmaste grannland, eller så kan man gå till Pontus där Måns & Kristian spelar skivor under namnet "Skattkammarön". För min del lutar det nog åt Pontus efter att ha läst Herr Bengtssons knasiga facebookutskick här nedan:


"Ett rån utförs på postkontoret på Dalagatan. En man i 30-årsåldern kommer undan med 3950 kronor. Spaningen efter gärningsmannen går långsamt framåt.

"Göteborgarna i aphuset" som Ericson och Bengtsson nedsättande kallas fortsätter oförtrutet sitt arbete att spela disco och doom. "Man vill ju skapa en cosmopolitisk känsla med hög stämning" säger Ericson. "Med en igenkännande hög puls" inflikar Bengtsson. Det verkar dock alltmer som om ett nät av olika sorters hinder läggs över dem.

Vad är det egentligen som händer?


Bengtsson & Ericson på Pontus
21.30 - 02.00
Brunnsgatan 1"

Men jag kanske hinner med både Tranan & Pontus?


.

Soffgruppen från helvetet!

Hej mina kära läsare! Ursäkta att  jag har varit lite usel på att uppdatera, men senaste dagarna har jag haft fullt upp med att försöka göra mig av med "soffgruppen från helvetet" som jag försökt kränga på Blocket för ynka 400 riksdaler utan någonsomhelst framgång! Denna vecka blev dock problemet lite mer akut eftersom vi skulle få våran nya soffa levererad i onsdags, ringde runt som en galning till en massa välgörenhetsorganisationer och försökte "skänka" bort den om dom bara kunde komma å hämta skiten, men icke! "Nja, vi har redan alldeles för många soffor!du har ingen fåtölj?" fick jag som svar. Igår morse låg jag och tänkte att jag på allvar skulle såga upp dom i små bitar och slänga dom i soprummet, men så kom jag på att vi inte någon såg hemma. Slutade med att jag bar ner den ena soffan och ett bord och bokstavligen tryckte in dom i vårat redan överfulla förråd en halvtimme innan budkillarna kom med våran nya soffa. Budkillarna var såna där "grabbar" som jag vanligtvis brukar skälla ut på toaletten på Spybar när dom vägrar inse att pissrännan endast är lämpad för två personer åt gången, frågade om dom ville ha hjälp, men fick med ett litet hånflin tillbaka: "De ä lugnt!" . Kände mig svag och ville berätta att "jag precis släpat ner en soffa och bord alldeles själv fast jag har haft nackspärr i två dar"! Men jag höll tyst. Nu är den nya iallafall på plats och i helgen ska jag försöka övertala min kompis Martini som har bil att ta sväng till Returen! Bon voyage soffjävlar!.


Några felaktiga beslut.

Ibland gör man ju faktiskt så här i efterhand lite felaktiga val, dom flesta dåliga valen kommer dock inte påverka ens liv nämnvärt, som i söndags när jag och Annika gick till Djurgården kollade på en trist fotoutställning med svenska modefotografer på Nordiska Museét, fast vi borde gått på vårutställningenLiljevalch's. Eller igår när vi gick på bio och såg "He's not that into you!" fast vi borde gått och sett typ, "The Wrestler" eller nåt! Men som sagt, det går ju att leva med det till skillnad mot den stackaren som bestämde sig för att ha picknick mitt ute i ett minfält med sina kompisar och när dom skulle bli räddade genom att bli upphissade i en helikopter, glider ur selen och faller 30 meter rakt ner i minfältet! Där kan vi börja snacka om felaktiga beslut....
.

Jag kom, jag sågade, jag gick...Var förbi Scandic Malmens nyinvigning igår efter jobbet. Shit! Tydligen har det tagit tre år att renovera och snygga till entrén, resturangen/ baren och atriumet, resultatet? Skitfult och tråkigt med fula Rolling stonesscreentryck på väggarna runda sittkuddar och annat krafs som man skulle kunna förvänta sig på något litet stadshotell i en småstad ungefär. Fick en obehaglig känsla av att jag befann mig på den inofficiella förfesten till Melodifestivalen när jag stod där imellan 40-åriga pudelrockare och frisörer i vita stövlar och "partytoppar". Står och kollar lite på när Magnus Carlsson från Weeping Willows gästar Klubb Killers som spelar i Atriumet när jag råkar höra två besvikna tanter i illasittande skinnbyxor bakom mig: "Jaha, Magnus Carlsson? Ja trodde de skulle vara Agnes Carlsson som skulle sjunga?!" Nä, hoppas att dom river "Malmen" inom en inte allt för lång framtid! Sen gick vi vidare till Indigo istället...
.

Tore Skogmanveckor på Teatergrillen!

Nä, ja skoja! Det är så klart Tore Wretman, men det skulle roligare med Skogman. Buskis i baren! Oj, nu är jag trött...
.

Fredags progg.

Det är fredag, yeayh! Jag och Perlan har lyssnat på j-kligt fin proggig mix från Castles of the imagination som ligger uppe på Noise from the void, kanske det finaste är att 1.14.30 in i Part.2 dyker en instrumentalversion av "Imorron e ny da" av Mikael Ramel från 1972, så j-kla fint! Pratade med min mamma i telefon och hon blev alldeles lyrisk. Har dagdrömt om att hänga på savannen och lyssna på progg och dricka Pimm's, blev så till mig att jag var tvungen att kolla upp en safarihatt eller rättare sagt en "tropikhjälm i kolonial stil"på Blocket för 695 riksdaler, frågan är bara när man ska få användning av den? Hursomhelst ha en trevlig flummig helg på er bröder och systrar!
                 Mikael Ramel och "Steampack" vilse i vassen 1967..

Gonzo gone fishing.....

Ensam hemma.

Blää! Är ensam hemma några dagar eftersom Annika har åkt på en av sina "inspirationsresor". Där här gången blev det i för sig bara en kortis till London. Jag passade på att ha en liten herrmiddag igår med Fläcken, Ollie och Martini, men på grund av att  min kamera fortfarande är på vift blir det inga bilder. Eftersom jag hatar att vara själv blir det nog en liten kort sväng till Riche denna afton där klubben Mykonos håller hov och  kvällen till ära bjudit in El Perro Del Mar som kommer spelar det hon känner för (antar jag, öhh!). Allt för att få dom där resterande 24 timmarna som är kvar tills Annika kommer hem ska gå så fort som möjligt!!!


                                                                                            (Foto: Signe Siemsen)
.

Liar liar, pants on fire!..

Angående Black Spades så var dom inte ett motorcykelgäng utan ett gatugäng som härjade i New York i början av 70-talet och slogs mot andra gäng som Savage Skulls, Latin Kings, Ghetto Brothers bla. En del medlemmar gick senare över och bildade Zulu Nation. Förra sommaren kom det fram en kille till mig på Spymlan och bara "Woow! Shit vilken schysst jacka! Är det en riktigt Black Spades jacka?Jag ääälskar Black Spades!" Jag ljög såklart och sa att den var äkta....
                  ( Carlan hade ingenting med texten att göra!)

The vest is the best!

I vår kommer det bli jeansväst för hela slanten! Var och hämtade lite nya Black Spades-patches hos SönkeOdd Number härom veckan så nu måste jag bara hitta en bra jeansjacka att klippa ärmarna av och kanske skaffa en rävsvans. Ända sen jag såg Hell's Angels on wheels för några år sedan har jag varit svag för "bikerestetiken från 60-talet", typ bandanas, skinnjackor, mc-boots, mockajackor, fula skägg och pilotglasögon. Dessutom hade dom alltid en så snygg skitig oljig finish på jeansen, priceless! Kan rekommendera Hunter S Thompson's Hell's Angels: A Strange and Terrible Saga för lite mer inspiration och intressant läsning. Nu var det bara den lilla detaljen att skaffa sig en Harley eller en Triumph och inte åka på allt för mycket stryk av riktiga bikers....


.


Where's your brain Kurt Cobain? Påminnelse till mig själv: Kim, du måste lappa ihop dina favvojeans!

.

Don't put yourself on high horses.För några år sedan hade jag en idé om att starta en klubb som bara skulle spela "hästrelaterade" låtar, dessutom hade jag storslagna planer på låna en vit springare från Hovstallet som skulle stå å käka hö vid entrén. Självfallet skulle det serveras "Horses neck" och delas ut käpphästar till höger och vänster, men tyvärr är jag en filur som snackar mycket, men har en alldeles för liten verkstad! Så om någon annan är sugen på att starta en sådan klubb skulle jag bli tacksam! Här bjuder jag på några låtar som borde spelas:

Heavy horses - Jethro Tull
Horses - Patti Smith
Crazy horses - The Osmonds
Wild horses - Rolling Stones
Runaway horses - Berlinda Carlisle 
White horse - Laid back
Goodbye horses - Q Lazarus
The sky children - Kaleidoscope 
Chestnut mare - The Byrds  
All the tired horses - Bob Dylan
  (förmodligen världens bästa låt!)


Så nu är det ju bara att köra igång med klubben! Men kom ihåg, "If you wanna ride, don't ride the white horse!".

"IT'S THE FUCKING CATALINA WINE MIXER!"

Vaknade fem imorse och kunde inte somna om, kollade lite på slutet av Cops på kanal 6 innan jag satte på "Stepbrothers" som jag hade hyrt i söndags, kollade "deleted scenes" och musikvideon till "Boats N' hoe's". Inser att Will Ferrell har tappat "det"...   skrattade bara tre gånger.. 1. Do you like guacamole? 2. Por Ti Volare. 3. It's the fucking Catalina wine mixer! Så! nu slipper ni hyra filmen!


.

Once a punk, always a punk....


.

DÖD ÅT DANDYN!Har försökt hitta någon intressant modeblogg för killar men alla är så j-kla tråkiga! Varenda en verkar handla om att "klä sig som en gentleman" och så snor dom lite bilder från The Sartorialist och tjatar sönder sig själva om Brouges, Savile Row, Brooks brothers, RL,s Rugby kollektion yada yada..   Oj, kolla min nya slipsnål. Är det okej att röka cigariller? När kommer nästa nummer av Fantastic Man? Idag kör jag dubbelknäppt! Näe, vara lillgammal känns så tröttsamt tråkigt, jag menar att det är ju ingen konst att matcha strumporna med kravatten! Ge mig lite mera douchebag och lite mera smuts! Ska nog starta en egen tidning! Vad sägs om DIRTY MAGAZINE? Do you read Dirty magazine?....

Thirsty Thursdays!

HOLLA! Idag är det ju äntligen torsdag, vilket nästan är lite av en helig dag för gamla gratidrickare. Det är nämligen torsdagar som är den vanligaste dagen att anordna "gratistillställningar" och idag är inget undantag! Sitter å lyssnar på Mat 3's "Laisse faire, laisse dire, lazy chair" och ska strax dra iväg och träffa upp Annika & KateRiche och sen iväg till Solo som bjuder på öl och visar upp Dockers "nya nästan löjligt limiterade chinos K-1" som endast kommer i 20 till Sverige. Vi känner oss lyckligt lottade! See you dear...


                               Swinging London back in the days...


.
 


Ett brinnande intresse för böcker?

Bokbål, hur funkar det igentligen? Ett gäng nynazister samlas i en skogsdunge och eldar judisk litteratur och dricker folköl och heilar tills dom får musarm, så långt är jag med, men var får dom tag på alla böckerna? Jag menar köper dom böckerna? Vore det inte en ganska absurd bild att se ett gäng skinnbulor stå och vänta på att bokrean ska dra igång för att komma över ett parti av Anne Franks dagbok till halva priset bara för att elda upp dom lite senare? Nej, jag förstår mig inte på nazister över huvud taget... 
Bokrean började 24 Februari för er som inte visste det.


.

Alessi Brothers.

Sitter å lyssnar Alessi Brother's "Seabird". Sjukt j-vla bra! Däremot ser det inte ut som dom där brorsorna har allt för många hästar hemma i stallet.Summerar en onsdag i mars ganska så på pricken...."There's a road I know I must go, even though I tell myself that the road is closed."             
               ( Med andra ord: Jag måste hitta ett nytt jobb!)
.

Got milk?Efter helgens kulturella misär gick vi i måndags och såg Gus Van Zandt's "Milk" med Sean Penn i huvudrollen som gayaktivisten och ledamoten Harvey Milk som blev mördad i San Francisco 1978 av en annan ledamot för sin sexuella läggning.När vi satt oss ned i salongen kände vi en äcklig doft som påminnde om svett, "great" tänkte jag, har man satt sig brevid ett svettmonster eller? Men nej, när jag tittar två rader ner sitter ett par och käkar kebab! Vad fan kom igen! Doften avtog inte ens under hela filmens gång, tack för den! Well, tillbaka till filmen, Sean Penn fick ju härom veckan en Oscar för bästa huvudroll vilket jag tycker han helt klart fötjänar, faktum med att hela skådespelarensemblen gjorde alldeles strålande ifrån sig, var lite rädd att den skulle bli lite för mycket men den höll sig bra inom ramarna för historien. Det känns helt sjukt att homosexuella fortfarande än idag inte har samma rättigheter som heterosexuella på många platser av jorden och även här i Sverige. Kom igen, det är 2009!

He ain't heavy, he's my brother.

                                                                          

Grattis min käre bror på 26-årsdagen! Vad önskar du dig i födelsedagspresent? En tandblekning kanske?
.

Almost like twitter.

Jag fattar inte grejen med twitter! Eller jo, jag fattar grejen men tycker bara att det är så jävla tamt! Folk som knappt orkar uppdatera sin vanliga blogg ska nu sitta skriva små små meningar om ingeting speciellt var och varannan minut. Om jag hade twittrat hade min helg sett ungefär såhär:


Fredag

19:09.       Ska jag dra till Tranan? Borde jag ta med min väska? Nä jag stoppar kameran i fickan istället så jag slipper hålla koll på väskan.

20:35        Hmm, smådött på tranan! Ska jag dra till Måns en sväng?

20:55        Fem "dudes" står i Måns kök och kedjeröker och kollar Youtubeklipp. Primitivt men en jävla skrattfest! Ha! Kolla polacken som dyker rakt ner i isen!

20:59        Edvin bär skinnväst, jag gillar...

21:25        Jag får Pisk i Singstar! Om och om igen.

21:47        Alla målar naglarna lila, vi tar hundra kort! Oj neeeej, Jäger alltså?

21:52        Kalle ska du ha ett järn? Nähe då dricker jag din också!

21:59        Vinner i Singstar! YEEEEEEAH! Who's my bitch now!

22:43        Tillbaka till Tranan. Hade jag lagt mitt kort i baren?

22:50        Snick snack, jag draaar...       ..mig till minnes när jag var här en gång och skulle beställa en öl och lutade mig över ett ljus så mitt skägg började brinna och killen som står brevid slänger en öl över mig innan jag ens hann reagera!

22:55        Jag draaar!

23:23        Ahh Riche! Jag älskar Riche villkorslöst!

23:30        Annika, Ida och Mia, mer mer vin?

Lördag

01:45       Spybar. "No crepes for youu!" Ständigt denna fras till Julien i dörren...

01:55       Gubb gubb gubeligubb bla bla blaaaa!

02:00       - 05:00. Taaaaaaxi heeeeem! Kvitto? Nej tack!

10:21       Shit fuck fuck fuck! Var fan är min kamera? Shit shit shit!

11:10       Fortfarande inte hittat min kamera, kan ha glidit ur i taxin. Vad åkte vi med för taxibolag? 

11:12       Ah just det, den var gul. Alltså Arlandataxi?

11:13       Nej! 020.

11:46       Annika erbjuder mig tre hembakta semlor i utbyte mot att jag går till systemet åt henne...

14:47       Står på Systemet på Folkungagatan och hela butiken är en enda lång kö. En sextioårig gubbe med  alkisrött ansikte försöker tränga sig framför mig. mitt huvud värker och jag vill krossa en flaska i hans huvud, dumma jävel!

15:35       Systemet = avklarat! Nu ingredienser till en tonfisksallad!

15:40       Varför i helvete är alla avocados gröna och stenhårda, och varför var jag tvungen att ta med min kamera ut igår! 

16:00       Hemma igen. Annika har migrän, ingen utgång för henne ikväll. Jag köade på systemet i 50 minuter helt i onödan....

17:24      Kollar på komedin "Without a paddle" på fyran och vill bara att kroppens kemiska balans ska återfinna sig..

19:00      Family guy och The hills samtidigt ,ahh vilket dilemma!

20:33      Kanske världens bästa tonfisksallad! Den där irakiska olivoljan som Annika köpte i Istanbul gjorde pricken över i:et!

22:44     Sms:ar Salvan för att kolla om dom hittat min kamera på Spybar....

23:55    Fan, raderade jag den där bilden när jag var naken med endast en baseballhandske över om mera intima delarna?

23:59    Nej, det gjorde jag inte!

Söndag

01:55    Filmen "Blåsningen" med Robert Redford börjar på sexan. Bra skit!

04:35    Kollar på "Gudarna måste vara tokiga 2". Bra skit!

11:03    Annika har varit och tränat och köpt hem frukost och jag har inte städat.

13:05    Söderrunda och solen skiner!

14:37    Hälsar på Olle på Acne. Han säger att jag "ser ut som Scully!" Menar du som Sully i Dr Quinn? säger jag, ja det var det han menade! inte Scully i Arkiv x.....

16:55    Hemma igen och tvättid. Ooops! Hade visst glömt bort att det inte är skottår i år! Alltså ingen tvättid den 29 Februari. Annika är skitförbannad....

18:03    Mia kommer förbi och hänger och käkar middag, vi kollar på reprisen av "Den rätte för Rosing" och jag skäms mer på en timme än vad jag tror att jag gjort i hela mitt liv.

21:15    Försöker gottgöra tvättincidenten med att tvätta olagligt nattetid!

23:51    Kollar på reprisen av Criminal Minds medans Annika sover, vågar knappt gå ner och hänga upp tvättet på tork.

Måndag 

01:55    Sista avsnittet av Iceroad truckers, Rick får äntligen sparken och ingen åker genom isen den här gången heller!

03:22    Zzzzzzzzz.....

RSS 2.0